Iz medija

Luka Lubina treću godinu za redom naj-doktor; “Nikad se ne bih mogao zamisliti kao dio sustava gdje je pacijent samo broj na kartonu”

Naravno da bih bolje zarađivao, ali pitanje je bili bolje živio? Nije sve u novcima, u mom gradu je puno manji stres i ja mogu biti puno bliskiji sa svojim pacijentima s kojima sam stvorio prijateljski odnos. Nikad se ne bih mogao zamisliti kao dio sustava gdje je pacijent samo broj na kartonu.

feral.news 14/12/2017

pročitaj članak
ordinacija luka lubina

Luka Lubina: Stomatolog zbog kojeg se putuje daleko, ali s osmijehom

Stanje oralne higijene u Hrvatskoj je loše, jako jako loše. Zdravlje počinje od usta i prehrane, ako nam je narušen ulaz u probavni sustav onda sve ostalo pati, ljudski organizam je jedna cjelina i ne možete odvojiti zube od ostalih organa. Gubitkom zubi uvelike narušavamo probavu hrane što rezultira mnogim bolestima.

collage.hr 04/07/2017

pročitaj članak

Kninjanin dr. Luka Lubina izabran za vjećnika Hrvatske komore dentalne medicine

“Ovo je velika čast, kako za mene tako i za naš grad. Skupština komore je najveće tijelo Hrvatske komore dentalne medicine koje donosi odluke o svim bitnim stvarima u stomatologiji. To je nešto kao sabor gdje građani biraju zastupnike samo što ovdje stomatolozi biraju svoje vijećnike.

feral.news 09/04/2017

pročitaj članak