Klinika

Čekaonica poliklinike je jako ugodna. Uz relaksirajuću glazbu omogućuje našim pacijentima mirno iščekivanje pregleda bez ikakve nervoze.

Za sve naše pacijente koji imaju aktivnu policu osnovnog zdravstvenog osiguranja hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje omogućujemo upis preko zdravstvene iskaznice.

Čekaonica Castellum dental clinic
virtual tour

Operacijska sala

Operacijska sala je najmodernije uređena prostorija u našoj klinici. Potpuno je prilagođena za sve zahvate oralne kirurgije i dentalne implantologije. Sala je pod konstantnom sterilizacijom ultraljubičastim svijetlom te je broj mikroorganizama u njoj sveden na apsolutni minimum, kako na površinama tako i u zraku. Zahvati oralne kirurgije i implantologije mogu se raditi samo u potpuno sterilnim uvijetima, jedino tako možemo svesti komplikacije na minimum. Sala je opremljena state of the art uređajima za sve zahvate u kirurškom polju. Sve zahvate u sali radimo pod lokalnom anestezijom i minimalno invazivnim pristupom piezokirurgije tako da inače potencijalno bolni zahvati prolaze ništa bolniji od običnog popravka zuba.

Ordinacija

Ordinacija dentalne medicine opremljena je najmodernijom opremom danas dostupnom na tržištu. Cijela prostorija ima sterilni zrak zahvaljujući Q3 uređaju za plazma sterilizaciju zraka. Uz individualni pristup svakom pacijentu temelj našeg poslovanja  je i korištenje najmodernijih premium materijala svijetskih lidera u dentalnoj industriji:

  • Ivoclar Vivadent – Liechtenstein
  • GC – Japan
  • 3M – ESPE – USA
  • Straumman – Švicarska
  • Osstem/Hiossen – Korea/USA