Naš tim

Naš tim se sastoji od većeg broja stručnjaka od kojih se svaki bavi uskovezanim područjem dentalne medicine jer smatramo da samo ukoliko duboko uđemo u pojedinu granu dentalne medicine možemo našim pacijentima pružiti najbolju uslugu. Ne vodimo se načinom rada da jedan doktor sam može raditi sve, naša glavna vodilja u poslu je multidisciplinarnost te suradnja sa stručnjacima iz različitih grana dentalne medicine.

Luka Lubina

univ.mag.dr.med.dent. – oralna kirugija i implantologija

sveučilišni magistar dentalne medicine
doktor dentalne medicine
specijalizant oralne kirurgije

Doktor Luka Lubina završio je stomatološki fakultet sveučilišta u Zagrebu 2010.godine. Diplomski rad pod naslovom “Primjena CAD/CAM sustava u stomatološkoj protetici obranio je odličnim uspjehom. 2014. godine upisuje poslijediplomski doktorski studij na Stomatološkom fakultetu sveuilišta u Zagrebu.
2017. godine upisuje poslijediplomski specijalistički studij dentalna implantologija koji završava 2020. sa odličnim uspjehom. Od 2019. Specijalizira oralnu kirurgiju u Kliničkoj bolnici Dubrava na zavodu za kirurgiju lica i čeljusti. Područje interesa su mu oralna kirurgija i implantologija gdje se redovito usavršava na interanacionalnim kongresima. Autor je mnogih članaka u stručnim časopisima Smile, Vaše zdravlje te stručni suradnik portala 24 sata za dentalnu medicinu.
Glavni je urednik web portala mojstomatolog.hr koji je specijaliziran za edukaciju pacijenata.

biografija

Josipa Lubina

dr.med.dent.

U rukama naše doktorice Josipe nema straha niti bolova a estetski rezultati su zagarantirani. Naša doktorica se redovito educira u području dentalne protetike i estetske stomatologije kako bi svojim pacijentima bezbolno pružila najljepši osmijeh. Josipa Lubina diplomirala je na temu “Hitna stanja u dječjoj dentalnoj medicini”. Ako dođe do udarca, loma ili izbijanja zubića kod vaših najmlađih nemojte čekati, već dođite u ordinaciju. Kada se na vrijeme reagira veliki je postotak uspješnosti sanacije nastale traumom.

Josipa Lubina

Marina Vučemilović - Vranjić

dent. asistent

Naša draga dentalna asistentica Marina prvi je član tima s kojim ćete stupiti u kontakt. Marina je po struci profesionalni dentalni asistent te će vas uvijek savjetovati ukoliko imate bilo koji problem. Dentalna asistentica je ključni dio tima u ordinaciji a naši pacijenti itekako znaju da je njezina nježna ruka i topla riječ itekako bitna pri bilo kojem zahvatu.